• Client: Perrill
  • Location: Minnetonka, MN
  • Industry: Corporate

Tierney Supports First Scribe in HQ Relocation

The challenge

When Perrill decided to relocate their headquarters, they wanted to make sure to provide a modern and collaborative space for clients and employees. The new office space would have an updated open floor plan and needed the right AV equipment to be installed to ensure that meeting areas could be used to their full potential.

The solution

Tierney worked with the company to design an AV plan for their boardroom, training room, and multiple conference rooms to make collaboration and flexibility a breeze. Each conference room was equipped with panels and adjustable tilt wall mounts. Throughout the building, you can find multiple video walls equipped with digital signage capabilities for easy communication with employees and clients alike.

Let us help you with your next project